Tussen Bodem en ondergrond

Onder de titel Tussen bodem en ondergrond verschijnt elke twee weken een digitaal overzicht van actueel nieuws, activiteiten en praktijkvoorbeelden op het hele brede gebied van bodem en ondergrond, archeologie, waterbeheer en aan bodemonderzoek gerelateerd onderzoek en onderwijs. Dit wordt aangevuld met zelf geschreven achtergrondartikelen, reportages en interviews. Daarnaast bevat de nieuwsbrief een agenda van bijeenkomsten en excursies en geeft daarvan ook regelmatig verslag.

Het Expertisenetwerk Bodem en Ondergrond (ENBO) is een samenwerking van Rijkswaterstaat/Bodem+, SIKB, Deltares, RIVM en TNO.

(GROND)WATER NIEUWS
Op de website van het Grondwatercollectief worden geen nieuwsberichten meer geplaatst. Wij verwijzen u graag door naar WATERNIEUWS van het KNW (Koninklijk Nederlands Waternetwerk) zodat u op de hoogte kunt blijven van al het nieuws op (grond)watergebied! Suggesties? Mail naar redactie@vakbladh2o.nl.

BODEMNIEUWS
Op de website van Bodemnieuws worden iedere dag actuele nieuwsberichten over bodem, ondergrond en grondwater geplaatst. Wij verwijzen u graag door naar BODEMNIEUWS zodat u op de hoogte blijft van bodem, ondergrond en grondwater nieuws. Heeft u suggesties voor Bodemnieuws? U kunt zich ook abonneren op de digitale nieuwsbrief.
Meer informatie